Gelnagels

“Onze handen zijn ons visitekaartje”

U hebt het misschien al eerder gehoord. Nette handen en mooie verzorgde nagels zijn daarom een niet te onderschatten troef.

De kunstnagel heeft de laatste jaren veel opgang gemaakt. Terecht, want dankzij deze uitvinding hoeft u niet meer om de twee dagen uw nagels bij te vijlen en te lakken. Met kunstnagels heeft u altijd mooie en verzorgde nagels.

De kunstnagel wordt, na een kleine manicure, geplaatst op de natuurlijke nagel. Daarna wordt hij in vorm gevijld en afgewerkt. Wanneer u vindt dat uw nagels niet lang genoeg zijn, kunnen ze altijd verlengd worden met tips of sjablonen. Na een 3 tot 4 tal weken – afhankelijk van de snelheid van de groei van de natuurlijke nagel – wordt er een nabehandeling gedaan. Dan wordt de kunstnagel tot 90% verwijderd en wordt er een nieuwe op geplaatst.

Ik werk met kleur gels van ProNails. De Pronails Gellak kleuren verdelen zich mooi over de nagel zonder in de nagelriemen te lopen. Ze bevatten een grote hoeveelheid pigmenten. Ze geven een perfecte dekking in twee lagen.

De kleur blijft perfect zitten en verkleurt of vervaagt niet tot de volgende keer bijwerken ( 90 min ).

 

Gellak op eigen nagels

Bij gellak op eigen nagels wordt de glans laag weg gevijld en het nagelbed gepolijst. De basis coat wordt aangebracht en daarna twee laagjes van de kleur naar uw keuze.

Aansluitend een matte of glanzende top coat.

 

Gellak op eigen nagels met versteviging

Wanneer u zwakke of dunne nagels heeft, kunt u kiezen voor een extra laagje versteviging.

Bij gellak op eigen nagels met versteviging wordt de glans laag weg gevijld en het nagelbed gepolijst. De basis coat wordt aangebracht en daarna twee laagjes van de kleur naar uw keuze. Hierna wordt een laagje Master gel aangebracht. Deze is sterk en kan gelijk ook als top coat gebruikt worden.

   Mastergel 3 in 1 gel

  De Pronails Master Gel is in een 3-in1 LED UV gel met lage viscositeit in een flesje. Het is een basisgel, harde bouwgel en gloss in één.  Deze ongelofelijke sterke 3-in-1 gel garandeert een heel sterke aanhechting op de natuurlijke nagel en zorgt voor onberispelijke glans na uitharden.

  • Deze gel kan zeer dun aangebracht worden voor een ultra dunne natuurlijke nagellook
  • Geschikt voor verlenging op sjablonen, en voor normale tot sterke nagels
  • Tijdsbesparing dankzij de Master drop techniek
  • Deze gel is extreem zelf- nivellerend
  • Hoeft niet gevijld te worden
  • Hierna kan gellak aangebracht worden.
   Er zijn tal van dekkende kleuren die eindeloos gecombineerd kunnen worden met verschillende glitters ( 60- 75 min )