Over RinaiLS

Wie ben ik

Ik ben Rina Balemans, nagelstyliste. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Pronails. Verder hou ik van mooie dingen en vooral ook het ‘mooi maken’. Ik heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken.  Eén van mijn andere hobby’s is fotograferen. Dit doe ik samen met mijn man.

Mijn Nagelsalon RinaiLS heb ik aan huis. Voor de salon heb ik speciaal een ruimte ingericht en thuiswerken is dan ook een zaligheid.

Pronails

Ik werk met producten van Pronails. Pronails creëert hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten van topkwaliteit en biedt een buitengewone service op gebied van opleiding en bedrijfsondersteuning. Omdat het merk zeer gewild is, ontwikkelde Pronails ook producten voor thuisverzorging voor de schoonheidsbewuste consumenten, welke enkel verkocht worden door salons en nagelverzorgingsspecialisten.

Pronails betekent een perfecte match tussen kwaliteit en betrouwbaarheid aan de ene kant en inspiratie en plezier aan de andere kant. Het merk is ontworpen om kwaliteit en schoonheid te verbinden en de garantie te bieden dat u altijd in aanraking blijft met de huidige en toekomstige modieuze kleuren en trends.

Het merk Pronails is een synthese van individuele schoonheid en samenwerking met professionals. Door voortdurende ontwikkeling, streeft Pronails er naar om de nieuwe wereldleider te worden als merk in hand- en voetverzorging, met uitgebreide, diverse en luxe productlijnen voor hand-, nagel- en voetverzorging.

Deze producten zijn dierproefvrij en bevatten natuurlijke ingrediënten.

Algemeen

Verder maak ik gebruik van een Purex Nageltafel. Deze tafel heeft op 4 punten een afzuigsysteem waaronder 1 punt van bovenaf afzuigt. Dit systeem werkt perfect voor het afzuigen van stof en geur/dampen.

Ik doe dit werk met veel passie. Mooie handen en voeten zijn een visitekaartje voor jezelf. Mijn doel is om de klant tevreden weg te laten gaan met mooie handen en/of mooie voeten.

Een heerlijk ontspannen momentje voor jezelf onder het genot van een kopje koffie of thee.

Samen bekijken we wat de beste behandeling van jouw nagels is.